VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
wolfmotherlogo484

Wolfmother till Sverige i sommar

141 Shares

wolfmother till sverige

Häromdagen stod Wolfmother för en succéartad spelning på Gröna Lund i Stockholm. Framför en storpublik framförde bandet hits som “Woman” och “Joker and the thief”.

Och snart kommer bandet även till Malmö och Göteborg! 15 augusti kommer det australiensiska bandet till Malmöfestivalen och den 31 augusti till Trädgår’n i Göteborg.


Fri entré gäller för Malmöfestivalen och biljetterna till konserten i Göteborg släpps fredag 13 maj kl. 09.00 via LiveNation.se

Wolfmother bildades år 2000 av den australiensiske sångaren och gitarristen Andrew Stockdale och deras stora genombrott kom 2005 med det hyllade debutalbumet ”Wolfmother” (som utsågs till “Album of the year” av Rolling Stone).

Bandet har delat scen med storheter som AC/DC och Aerosmith och deras låtar har figurerat i så väl filmer som ”Shrek” och ”The Hangover” som spelen ”Need for Speed” samt ”Guitar Hero 2”. De tog hem pris för ”Best Hard Rock Performance” på 2007 års Grammy Awards och när Led Zeppelin skulle väljas in i ”UK Music Hall of Fame” bjöd de in Wolfmother som deras personliga gäster.  De har spelat på stora festivaler som Lollapalooza och Coachella och i sommar återvänder de till Sverige!

Datum

15.8 – Malmö, Malmöfestivalens stora scen
31.8 – Göteborg, Trädgår’n

Biljetter

Entré till Malmöfestivalen är gratis. Mer info och line-up på Malmofestivalen.se

Biljetter till Trädgår’n i Göteborg kostar 350 kr + serviceavgift och släpps fredag 13 maj kl. 09.00 via LiveNation.se och Ticketmaster.se

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link