Don Henley till Sverige i sommar

Don Henley startar sin Europa och USA-turné i Sverige i sommar.

don henley

Don Henley startar sin Europa och USA-turné i Sverige i sommar.

Den 20 juni gör han en spelning på Ericsson Globe i Stockholm. Han kommer spela låtar från hela sin karriär – från The Eagles till sin stora solo-katalog, inkluderat låtar från hans senaste album ”Cass County”. Senast han stod på en scen i Sverige var tillsammans med The Eagles 2011.

Don Henley är utan tvekan en av de allra största och hans relation till Sverige och sina svenska fans sträcker sig långt tillbaka. Därför är vi både stolta och väldigt glada att äntligen få hälsa honom tillbaka till Sverige då hans turnépremiär går av stapeln i just Stockholm.

Don Henley, både som soloartist och som medlem i The Eagles, har mottagit många utmärkelser. Däribland hela åtta Grammy Awards, otaliga guld- och platinaskivor och han har spelat för utsålda arenor runt om i hela världen i decennier. Han är en respekterad, populär och kritikerhyllad artist som är grundare, sångare och låtskrivare i The Eagles som har blivit ett av Amerikas absolut mest framgångsrika och mest inflytelserika band. Hans solokarriär bjuder på hitlåtar som ”Dirty Laundry”, ”Heart Of The Matter”, ”Boys Of Summer”, ”The End Of The Innocence” och ”All She Wants To Do Is Dance”. 1998 blev han invald i Rock & Roll Hall of Fame.

Biljetter och mer info: www.livenation.se

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER