VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Don Henley till Sverige i sommar

49 Shares

don henley

Don Henley startar sin Europa och USA-turné i Sverige i sommar.

Den 20 juni gör han en spelning på Ericsson Globe i Stockholm. Han kommer spela låtar från hela sin karriär – från The Eagles till sin stora solo-katalog, inkluderat låtar från hans senaste album ”Cass County”. Senast han stod på en scen i Sverige var tillsammans med The Eagles 2011.


Don Henley är utan tvekan en av de allra största och hans relation till Sverige och sina svenska fans sträcker sig långt tillbaka. Därför är vi både stolta och väldigt glada att äntligen få hälsa honom tillbaka till Sverige då hans turnépremiär går av stapeln i just Stockholm.

Don Henley, både som soloartist och som medlem i The Eagles, har mottagit många utmärkelser. Däribland hela åtta Grammy Awards, otaliga guld- och platinaskivor och han har spelat för utsålda arenor runt om i hela världen i decennier. Han är en respekterad, populär och kritikerhyllad artist som är grundare, sångare och låtskrivare i The Eagles som har blivit ett av Amerikas absolut mest framgångsrika och mest inflytelserika band. Hans solokarriär bjuder på hitlåtar som ”Dirty Laundry”, ”Heart Of The Matter”, ”Boys Of Summer”, ”The End Of The Innocence” och ”All She Wants To Do Is Dance”. 1998 blev han invald i Rock & Roll Hall of Fame.

Biljetter och mer info: www.livenation.se

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter