VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Sonata Arctica 484

Sonata Arctica till Sverige

Sonata Arctica 484

Efter en spelning på kryssningsfartyget Baltic Princess och ett bejublat framträdande på Sabaton Open Air under 2015 återvänder nu de finländska Power metalveteranerna Sonata Arctica till Sverige för två spelningar.

Det blir de svenska fansens första chans på över tre år att se bandet göra spelningar på egen hand. Sonata Arctica släppte sitt senaste studioalbum “Pariah’s Child” i mars 2014 och har sedan dess turnerat flitigt. I oktober kommer gruppen tillbaka till Dalarna, men denna gång till Borlänge och Liljan. Dessutom gör finländarna sin första Huskvarnaspelning på åtta år.


 

Öppnar dessa kvällar gör dalkarlarna i Twilight Force som sedan fullängdsdebuten med “Tales Of Ancient Prophecies” 2014 har gått från klarhet till klarhet. Nu laddar de upp för en tvåkvällars finnkamp av sällan skådat slag!

8/10 Borlänge Liljan
9/10 Huskvarna Folkets Park

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link