HollywoodUndeadBand484

Hollywood Undead till Sverige

HollywoodUndeadBand484
Senast de var här sålde de slut sina konserter i både Stockholm och Göteborg!

HollywoodUndeadBand484
Senast de var här sålde de slut sina konserter i både Stockholm och Göteborg!

Nästa år återvänder Hollywood Undead äntligen till Sverige, aktuella med albumet ”Day Of The Dead”! Måndag 21 mars, Fryshuset i Stockholm och tisdag 22 mars på Trädgår’n i Göteborg.

Biljetter släpps fredag den 30 oktober kl. 09.00 på LiveNation.se

Hollywood Undead har skördat framgångar i hela världen med sin rapinfluerade rock, där fansen har gått från intresserade – till passionerade. Fansen till det amerikanska bandet är hängivna och har sedan första skivan ”Swan Songs” (2008) vuxit rejält i antal.

Nu är bandet högaktuella med albumet ”Day Of The Dead” från tidigare i år. Singeln, med samma namn, representerar albumet på ett bra sätt – där soundet har utvecklats ännu mer sedan ”Notes From The Underground” (2013). Bandet har skapat en ljudbild som blandar hårda riff med fartfylld sång och energisk rap – allt med känsla och tydliga budskap i texterna.

De sex bandmedlemmarna är från Hollywood och visar upp en helt annan del av ”Tinseltown” än vad vi är vana vid att se i filmer och TV-serier. Det är rått och smutsigt, det är hårt och asfaltsdoftande. Det är sex maskerade medlemmar som vill att vi fokuserar på musiken snarare än bandet. Det är Hollywood Undead och i mars 2016 återvänder de till Sverige!

Support: Attila

Datum
21.3 – Stockholm, Fryshuset
22.3 – Göteborg, Trädgår’n

Biljetter
Biljetterna släpps fredag 30 oktober kl 09.00 på LiveNation.se

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER