VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
suedelogo484

Suede till Sverige för unik konsert

0 Shares

suedelogo484
Suede återvänder till Sverige för ett exklusivt framträdande på Cirkus i Stockholm i samband med att deras nya album och film Night Thoughts släpps den 22 januari.

En unik upplevelse där Suede under första halvan spelar hela Night Thoughts med filmen (regisserad av Roger Sargent) som backdrop innan de övergår i ett traditionellt set.


Biljetterna till konserten som hålls den 3 februari på Cirkus i Stockholm släpps till försäljning den 28 oktober kl 10.00.

Det legendariska britpopbandet Suede slog igenom i början av nittiotalet med debuten Suede och uppföljarna Dog Man Star och Coming Up som etablerade dem som ett av Storbritanniens största och viktigaste rockband, innan de splittrades 2003. Sedan 2010 har bandet återigen turnerat runtom i världen och spelat på festivaler som Glastonbury och Coachella. I januari 2013 kom äntligen beskedet alla väntat på – ny musik i form av utmärkta Bloodsports och den 22 januari anländer nu ytterligare ett nytt alster. På Night Thoughts har Suede samarbetat med en komplett stråkorkester och albumet är producerat av ständige producenten Ed Buller och den medföljande filmen är regisserad av den hyllade fotografen Roger Sargent.

Ett nytt kapitel i Suedes storslagna historia och en one-of-a-kind möjlighet att uppleva Suedes Night Thoughts live på anrika Cirkus likväl som Sverigepremiären på den medföljande filmen – och dessutom avnjuta höjdpunkterna ur deras otroliga låtskatt.

Datum
3 februari 2016 – Cirkus, Stockholm

Biljetter
Biljetterna släpps till försäljning onsdag den 28 oktober kl 10.00 via Luger.se.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter