Foto: Press

Hardline till Göteborg och Linköping

Refrängstark hårdrock av högsta klass! Det är en stor ära för oss att välkomna det kultförklarade amerikanska hårdrocksbandet Hardline till Rocknytt Indoor/Rocknytt 15 år på Trädgår'n i Göteborg den 25 januari 2025.

Refrängstark hårdrock av högsta klass! Det är en stor ära för oss att välkomna Hardline till Rocknytt Indoor på Trädgår’n i Göteborg den 25 januari 2025.

Det kultförklarade amerikanska hårdrocksbandet Hardline har en stor och hängiven publik i Sverige sedan många år. Parhästarna Johnny Gioeli (sång) och Alessandro Del Vecchio (keyboards, produktion) behöver ingen närmare presentation. Båda dessa herrar samarbetar med en ansenlig mängd olika band, varav Gioeli även sjunger i den tyske gitarrhjälten Axel Rudi Pells band och Del Vecchio är medlem i Jorn, Edge Of Forever och Vanden Plas samt är en väl anlitad producent, låtskrivare och musiker.

Hardline till Göteborg och Linköping 1

Moderskeppet Hardline, bandet som från början innehöll AOR-kungligheter såsom Neal Schon (Journey, Bad English) och Deen Castronovo (Journey, Bad English, Revolution Saints), har med åren blivit en melodic rock-institution av rang.

Hardline bildades 1991 i Los Angeles av bröderna Johnny och Joey Gioeli. Debutalbumet Double Eclipse” som släpptes året därpå ledde till att bandet fick öppna för Mr Big och Extreme. Skivan blev en succé med flera hitsinglar och videor som visades med hög rotation på MTV.

Trädgår’n kommer garanterat gunga lite extra när bandet river av odödliga klassiker som “Hot Cherie”, “Rhythm From A Red Car”, “Everything”, “Takin’ Me Down”, “Dr. Love” och “Fever Dreams”

Sedan tidigare är Gathering Of Kings och Jelusick klara för Rocknytt Indoor. Fler akter tillkommer!

Biljetter: https://secure.tickster.com/sv/amw28v533fd82zz/products

Hardline spelar även på Hell Yeah Rock Club i Linköping den 24 januari. Där tillsammans med Marys Creek.

Hot Cherie

Fever Dreams

Takin’ Me Down

Can’t Find My Way

I’ll Be There

Everything

In The Hands Of Time

Surrender

Fuel To The Fire

Live at Frontiers Festival 2019 (Full Show)

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER