Foto: Josip Markovic

Jelusick kommer till Sverige

Jelusick - bandet med en av de mest älskade och respekterade sångarna i världen, Dino Jelusick, kommer äntligen till Sverige!

Det är med stor glädje och stolthet vi kan presentera Jelusick – bandet med en av de mest älskade och respekterade sångarna i världen, Dino Jelusick! De gör sin första spelning i Sverige när de kommer till Rocknytt Indoor på Trädgår’n i Göteborg den 25 januari.

Traditionell hårdrock med Whitesnake-koppling!

Dino Jelusick, född 1992, är en kroatisk rocksångare, musiker och låtskrivare. Han var grundare, låtskrivare och sångare i hårdrocksbandet Animal Drive, som bildades 2012 och upplöstes 2020 på grund av en rättstvist med skivbolaget Frontiers.

Jelusick kommer till Sverige 1

Dino och gitarristen Ivan Keller från Animal Drive bildade då istället det nya bandet Jelusick. Bandet består av Dino Jelusick (sång, keyboards, keytar), Ivan Keller (gitarr), Luka Broderick (bas) och Mario Lepoglavec (trummor). Den kritikerrosade debutplattan “Follow The Blind Man” släpptes hösten 2023.

Förutom att jobba med olika rock- och metalprojekt är Dino medlem i och Trans-Siberian Orchestra, Whom Gods Destroy och Whitesnake dit han plockades av David Coverdale som ny keyboardist/bakgrundssångare. Han har även släppt ett album med kortlivade Dirty Shirley, tillsammans med George Lynch (Dokken) och ett album med Michael Romeo (Symphony X).

Dino Jelusick är helt enkelt en naturbegåvning och då inte enbart på sång utan även på klaviatur och andra instrument.

Lyssna bl.a på “Acid Rain” “Reign Of Vultures”, “Chaos Master” och inte minst den magiska balladen “The Great Divide” så förstår ni direkt varför vi bokat JELUSICK.

Sedan tidigare är Gathering Of Kings klara. Fler band tillkommer!

Biljetter: https://secure.tickster.com/sv/amw28v533fd82zz/products

VIDEOR:

JELUSICK – THE GREAT DIVIDE

JELUSICK – ACID RAIN

JELUSICK – CHAOS MASTER

JELUSICK – REIGN OF VULTURES

JELUSICK – DIED

JELUSICK – FLY HIGH AGAIN

JELUSICK – HEALER

JELUSICK – THE LOOK (ROXETTE COVER)

DINO JELUSICK / MIKE PORTNOY / JOEL HOEKSTRA – JADE

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER