Foto: Effie Trikili

Blues Pills släpper ny musik och spelar i Sverige

Nyligen släppte Blues Pills ny musik och i sommar kommer det ett album. Nu meddelar även den svenska kvartetten att de ger sig ut på en 30 stopp lång europaturné med två nedslag i Sverige.

Nyligen släppte Blues Pills ny musik och i sommar kommer det ett album. Nu meddelar även den svenska kvartetten att de ger sig ut på en 30 stopp lång europaturné med två nedslag i Sverige i november.

Biljetter släpps på onsdag kl 10.00.

Blues Pills har förtrollat världen med sina energiska liveshower. Deras nya album Birthday, som släpps i augusti 2024, är ett album för att fira livet och musiken. Firandet kommer att fortsätta hela året med Europaturnén Happy F*cking Birthday!

Vi kan vänta oss en intim klubbturné som av bandet beskrivs som ”Ditt livs rockshow”. Med på turnén finns det kanadensiska elektrorockbandet Daniel Romano’s Outfit.

“Vi är mer än exalterade över att ge oss ut på vår “Happy F*cking Birthday Tour. Den här turnén handlar inte bara om att fira vår gemensamma kärlek till musik, det handlar om att fira våra fans, vår resa och de otroliga upplevelser vi haft längs vägen. Vi längtar efter att gå upp på scenen och dela vår musik med våra fans över hela Europa.” säger bandets frontfigur Elin Larsson.

Biljetter till samtliga stopp på turnén släpps på onsdag den 20 mars klockan 10.00.

Datum:8 november – Pustervik, Göteborg9 november – Kägelbanan, Stockholm

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER