VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
motley-livenation-484

Mötley Crüe till Stockholm i höst på The Final Tour!

0 Shares

motley-livenation-484
Idag – samma dag som Mötley Crüe ställer sig på scenen på Sweden Rock i Blekinge – meddelar man att en allra sista konsert på svensk mark är bekräftad. Den 16 november återvänder Mötley Crüe till Sverige en sista gång för att spela på Ericsson Globe i Stockholm.

På grund av den stora efterfrågan under bandets #DemandTheCrue-kampanj har Stockholm valts som den första bekräftade konserten på ”The Final Tour” när den når Europa i höst. Kampanjen ger fans möjligheten att önska vilka städer bandet bör besöka under den kommande europeiska delen av avskedsturnén. 


Efter att ha spelat ihop i 34 år gör nu bandet sin allra sista turné, som under 2015 besöker städer över hela världen. Mötley Crüe har precis avslutat sin sista turné i Australien och Nya Zeeland efter att i februari i år ha gjort samma sak i Japan. Just nu säger de farväl till Europeiska festivaler med deras konsert på Sweden Rock ikväll, Download Festival i England och Nova Rock i Österrike nästa vecka, innan de tar denna fantastiska turné tillbaka till USA, Kanada och Mexiko. Deras allra sista konsert görs på nyårsafton på Staples Center i hemstaden Los Angeles, staden där allting en gång började.

En epok är på väg att ta slut. Missa inte chansen att se ett av de största och mest inflytelserika rockbanden genom tiderna när de kommer tillbaka till Sverige för allra sista gången. Den 16 november i Stockholm kommer att gå till rockhistorien. Vi ses där!

Om Mötley Crüe

Kvartetten från Los Angeles – Vince Neil (sång), Mick Mars (gitarr), Nikki Sixx (bas) och Tommy Lee (trummor) – har under sina 34 år sålt över 80 miljoner album. De har åstadkommit sju platinum- eller multiplatinum-säljande album, över 20 låtar på världens topplistor, en stjärna i Hollywood Walk of Fame, tre Grammy-nomineringar, fyra New York Times bästsäljare (inkluderat bandets självbiografi ”The Dirt”) och otaliga utsålda turnéer världen runt där de spelat för miljontals fans.

Förköpsbiljetter
I Sverige har American Express Kortmedlemmar tillgång till förköpsbijetter före det ordinarie biljettsläppet med start 8 juni kl 9.00 till och med 10 juni kl 9.00. För att boka biljetter, besök axs.com/amexsweden

Datum

16.11 – Ericsson Globe, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 450-725 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se / AXS-ombud samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00

 

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter