VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
waterboys2015-484

Extrakonsert med The Waterboys i Stockholm

0 Shares

waterboys2015-484
För en tid sedan stod det klart att The Waterboys, med Mike Scott i spetsen, kommer till Sverige i höst för konserter i våra tre största städer. Bara några veckor senare är Stockholmskonserten den 10 oktober slutsåld. Därför lägger man nu till en extrakonsert på Nalen i Stockholm dagen innan, den 9 oktober.

Få band, om något, har utvecklats, förändrats och varierat sitt uttryck så mycket under sin livstid som Waterboys. Med bandets enda fasta medlem, Mike Scott, har bandet sedan starten 1983 ändå alltid låtit The Waterboys, oavsett om inspirationen kommit från post-punk, rock n roll, country, keltisk folkmusik eller bluesen.


Nya skivan ”Modern Blues” är i sann Waterboys-anda ett album som utforskar flera olika stilar och är producerat av Mike själv. Första singeln ”November Tale” gick direkt upp på högsta radiorotation i hemlandet England. Även om The Waterboys varit aktuella och framgångsrika i decennier är de på många sätt mer aktuella än någonsin – 2013 hade Ellie Goulding en Top 3-hit i England med Waterboys ”How Long Will I Love You”, nyligen framförde Prince ”The Whole of the Moon” själv med ett piano på hans ”Hit + Run”-konsert i London, och indiehjältarna i The War On Drugs har ”A Pagan Place” som ett av sina paradnummer när de spelar live.

Alla som upplevt The Waterboys live vet dock att det är äkta varan som är bäst.

Datum:
9.10 – Stockholm, Nalen (EXTRAKONSERT)
10.10 – Stockholm, Nalen
11.10 – Göteborg, Lorensbergsteatern
12.10 – Malmö, Slagthuset

Biljetter:
För fullständig biljettinformation, se LiveNation.se

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter