VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
popevil-saffire484

Saffire förband till Pop Evil på deras exklusiva Sverigespelning

115 Shares

popevil-saffire484
Det amerikanska succébandet Pop Evil kommer till Sverige för en exklusiv klubbspelning.

Den 10 juni kommer det amerikanska bandet till Göteborg för en exklusiv klubbspelning på Sticky Fingers. pop-evil250Detta är bandets enda klubbspelning på den pågående europaturné där de annars spelar tillsammans med Marilyn Manson.


Förra året släppte Pop Evil sin senaste platta “Onyx” som bland annat innehåller låten “Trenches” som blivit en stor hit både i USA och här i Sverige.

Support denna kväll är det melodiösa hårdrocksbandet Saffire.

Är du ett stort fan av melodisk hårdrock med visst 70-talsgroove? Då är det hög tid att spana in Saffire – detta nya hårdrockshopp från Göteborg har någonting riktigt stort på gång. Saffire Promoshoot 250Fantastiska musiker och i sångaren Tobbe Jansson har man en frontman i absolut toppklass.

Bandets musikaliska stil kan närmast jämföras med klassiska hårdrocksband som Rainbow, Whitesnake och Dio.

2013 året släpptes debutplattan “From Ashes To Fire” som fått fina recensioner världen över och låtar som “Magnolia” och “The Betrayer’s Fate” gick rakt in i folkets hjärta.

Under 2014 gjorde detta sylvassa liveband en hel del festivalspelningar där man delade scen med storheter som Slayer, Volbeat, Megadeth, Anthrax, Sabaton, Ghost och Steel Panther.

I år har bandet låst in sig i studion tillsammans med Arnold Lindberg som tidigare jobbat med band som Evergrey, In Flames och Hardcore Superstar, för att spela in ett nytt alster. Detta ännu obetitlade album kommer att se dagens ljus i höst.

Datum
10 juni: Göteborg, Sticky Fingers

Biljetter
Biljetter finns via www.biljettforum.se.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter