VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
corrosionofconformity484

CORROSION OF CONFORMITY till Sverige

corrosionofconformity484
Snart står äntligen det klassiska metalbandet CORROSION OF CONFORMITY återförenade på en scen i Sverige igen. Efter att sångaren/gitarristen Pepper Keenan fokuserat på egna projekt från 2006 är han nu tillbaka och bandet är aktuella med samma energi från förr!

Biljetterna är släppta i detta nu.


Erfarna och omtyckta Corrosion of Conformity bildades redan 1982 i Raleigh, North Carolina och sedan dess har man hunnit släppa nio studioalbum, där ”IX” var den senaste skivan, från 2014.

Bandet var från början en inflytelserik grupp med en mix av hardcore punk och heavy metal, innan man utvecklades och nådde en bredare publik, mycket tack vare sångaren Pepper Keenan och skivor som ”Deliverance” och ”Wiseblood”. Framgången med skivorna och låtar som ”Clean My Wounds” och ”Albatross” innebar en ökad popularitet och intensivt turnerande med band som Metallica, Clutch och Eyehategod.

De senaste åren har rykten om en reunion cirkulerat på nätet och äntligen visar de sig faktiskt stämma! Om framtiden säger basisten Mike Dean: “Det här handlar om att åka ut för att fira vårt klassiska material och samtidigt förfina vår kemi och energi för att möjligtvis skapa ett eller två nya album i denna konstellation”.

Bandet gör sin enda Sverigespelning den 26 mars på Klubben, Fryshuset i Stockholm.

Datum
26.3 – Stockholm, Fryshuset – Klubben

Biljetter
Biljetterna kostar 220 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

{youtube}yvsQsao1F88{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link