VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
ac-dc-tour2015-484

AC/DC till Sverige

ac-dc-tour2015-484
För bara ett par veckor sedan släppte de sitt efterlängtade album ”Rock or Bust”, och nu kan vi meddela att ett av planetens största band någonsin, legendariska AC/DC, återvänder till Sverige för en konsert i sommar!

Den 19 juli intar AC/DC Friends Arena i Stockholm. Biljetterna släpps på onsdag den 17 december kl 9.00.


Senast AC/DC spelade i Sverige var 2010 då de bjöd ett utsålt Stockholms Stadion på ett magnifikt och explosivt rockkonsert-mästerverk. Nu är de tillbaka med deras första nya album på sex år och AC/DC låter precis lika bra som vanligt.

På denna världsturné spelar Stevie Young, brorson till bandets grundande bröder Angus och Malcolm Young, gitarr istället för Malcolm med anledning av Malcolms hälsotillstånd. Stevie spelade också gitarr på nya albumet ”Rock or Bust”.

Datum
19.7 – Stockholm, Friends Arena

Biljetter
Biljetterna kostar 495-895 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Friendsarena.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Friends Arenas biljettkassa.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link