VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
julrock-skovde484

Julrock i Skövde – en gratiskonsert till förmån för Barncancerfonden

364 Shares

julrock-skovde484
JULROCK är ett nytt och annorlunda initiativ, som del av Skövde Kommuns satsning ”Jul i Skövde”.

Arrangemanget kommer att äga rum på Hertig Johans Torg i Skövde under eftermiddagen – fredag den 12:e december med start klockan 15.00. Det kommer att bjudas på varierad underhållning av såväl dansgrupper, som lokalt och nationellt kända band ifrån regionen. Det primära syftet med satsningen är att samla in pengar till Barncancer-fonden Västra, samt att bjuda Skövdes besökare på entusiasmerande scenframträdanden och härlig musik. Insamlingen till Barncancer-fonden kommer att ske med bössor på torget, samt via ett speciellt upprättat gåvonummer som kommer att finnas med i såväl annonser som i scendekoren.


Evenemanget genomförs helt ideellt. Såväl artister som övrig personal, samt ljud-, ljus- och scen-firmorna ställer upp och genomför arrangemanget helt gratis under parollen ”generösa Skövde”. Det kommer dessutom att vara fri entré. Alla ska ha möjlighet att njuta av en stunds kontrastrik underhållning i julstressen.

Bland de artister som kommer att framträda finner vi Neverstore (skatepunk), The Gloria Story (70tals-rock), Forever Friday (sång och dans-show), Arkivet (blandade covers) samt Arkaden (pop/rock).

I teamet bakom evenemanget återfinns utöver destinationsbolaget Next Skövdes personal också Filip Rapp, lokal eventmakare och musiker som för Rocknytts läsare kanske främst är känd som frontman i The Gloria Story. Filip agerar scenvärd samt koordinator av marknadsföring och artister.

JULROCK - instagram facebook484

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter