Foto: Jethro Tull, Facebook

Jethro Tull till Sverige

Jethro Tull med Ian Anderson i spetsen återvänder till Sverige med ”The Seven Decades Tour” som bjuder på en resa genom sju decennier av musikhistoria.

Jethro Tull med Ian Anderson i spetsen återvänder till Sverige med ”The Seven Decades Tour” som bjuder på en resa genom sju decennier av musikhistoria.

Det legendariska rockbandet som har fascinerat publiken i över sextio år återvänder till Sverige med två exklusiva spelningar i Stockholm och Uppsala.

Med över 60 miljoner sålda album, en omfattande global fan bas och över 30 studio- och livealbum under bältet är Jethro Tull fortfarande sig lika! Med Ian Anderson vid rodret är bandets hunger efter kreativitet och nytänkande starkare än någonsin. Jethro Tulls musik spänner över flera genrer, från blues till progressiv rock. Deras unika stil och musikaliska mästerskap tar dig med på en resa genom tid och rum. Med klassiker som “Aqualung”, “Thick As A Brick” och “Living In The Past” blir konserten en hyllning till musikhistorien. Följ med på ett musikaliskt äventyr som tar dig tillbaka till bandets tidiga dagar och genom deras utveckling som pionjärer inom sin egna genre. Jethro Tull är känd för sina dynamiska liveframträdanden.

Datum
13/9 Uppsala – UKK
14/9 Stockholm – Filadelfia Convention Center

Biljetter:
Biljettsläpp den 29 februari klockan 09:00. Mer info via https://a-star.se/


Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER