VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Thundermother firar 15 år av rock ‘n’ roll med Sverigeturné – Ström supportar

Mellan 2017 och 2021 nådde Thundermother otroliga framgångar och etablerade sig som ett av de mest aktiva turnerande banden globalt. Med en imponerande meritlista av framgångsrika turnéer världen över firar bandet 15 år som aktiva nästa år – och i samband med detta ger de sig ut på en elva stopp lång turné i Sverige och Danmark i vår.

Biljettsläpp fredag 24 november kl. 10.00 via LiveNation.se

Under de senaste åren har Thundermother inte bara erövrat topplistorna med album som “Heat Wave”, “Heatwave Deluxe Edition” och “Black & Gold” på AFM Records, utan har också tagit Rock´n´roll scenen med storm. Med över 1000 shower i bagaget, prisade som Sveriges bästa hårdrocksakt och belönade med dubbla silver Impala Award för deras framstående prestationer har de krossat förväntningar och skapat en odödlig plats i Rock´n´roll-historien.

Nyligen släppte Thundermother sin senaste singel “I Left My License In The Future”. Och i samband med att bandet fira 15 år som aktiva nästa år ger de sig ut på en turné i vår med premiär på Nöjesfabriken i Karlstad den 23 februari. Dessutom har de med sig det småländska bandet Ström som support på alla stopp förutom Köpenhamn.

Datum:
23 februari – Nöjesfabriken, Karlstad24 februari – Folkets Park, Huskvarna1 mars – Aveny, Sundsvall2 mars – Nöjesbolaget, Örnsköldsvik8 mars – The Tivoli, Helsingborg9 mars – Babel, Malmö10 mars – Pumpehuset, Köpenhamn15 mars – Katalin, Uppsala16 mars – Frimis, Örebro22 mars – Pustervik, Göteborg23 mars – Kägelbanan, Stockholm

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
suedelogo484

Suede till Sverige för unik konsert

suedelogo484
Suede återvänder till Sverige för ett exklusivt framträdande på Cirkus i Stockholm i samband med att deras nya album och film Night Thoughts släpps den 22 januari.

SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT