rockbaten 480

THE HOOTERS ersätter SURVIVOR på Rockbåten

rockbaten 480
Då Survivor ställt in samtliga spelningar har även svenska spelningen på Rockbåten blivit drabbad. Ersättare är nu klara och det blir inga andra än THE HOOTERS.

rockbaten 480
Då Survivor ställt in samtliga spelningar har även svenska spelningen på Rockbåten blivit drabbad. Ersättare är nu klara och det blir inga andra än THE HOOTERS.

Sweden Rock Festival meddelar:

Det blev en oväntad och svår uppgift att med så kort varsel hitta en ersättare för Survivor då deras sångare Jimi Jamison hastigt och tragiskt gick bort nyligen. Nu kan vi dock med glädje presentera amerikanska The Hooters, som kommer över från USA enbart för att lira på Rockbåten. Med hits som “Satellite”, “Johnny B”, “And We Danced”, “All You Zombies”, ”500 Miles”, ”Where Do The Children Go” med flera så kan vi garantera Östersjöns bästa allsång.

Vi kan även presentera svenska heavy metal-bandet Wolf som kommer att stå för det lite tyngre musikaliska inslaget på båten, och W.A.S.P.-gitarristen Doug Blair som kommer att bjuda på en gitarrbaserad show utöver det vanliga.

Tävlingen Battle Of The Tribute Bands kommer också att gå av stapeln, med fyra deltagande band, varav tre är klara: Hindenburg (Led Zeppelin), Hazy/Dizzy (AC/DC) och The Döörs (The Doors). Det vinnande bandet kommer både att avsluta lördagnatten på Rockbåten och få spela på Sweden Rock Festival 2015.
Vi återkommer inom kort med ett komplett schema för Rockbåten 2015.

Det finns fortfarande lite hytter kvar men vill du inte missa detta är det hög tid att boka!

Silja Serenade avgår från Stockholm kl 17.00 fredagen den 10 oktober och är åter i hamn söndagen den 12 oktober kl 0930 så det blir två festkvällar ombord.

Åldersgräns: 18 år
Biljetter köper du här: http://www.tallinksilja.com/sv/web/se/rockbaten

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER