VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
rockbaten 480

THE HOOTERS ersätter SURVIVOR på Rockbåten

rockbaten 480
Då Survivor ställt in samtliga spelningar har även svenska spelningen på Rockbåten blivit drabbad. Ersättare är nu klara och det blir inga andra än THE HOOTERS.

Sweden Rock Festival meddelar:


Det blev en oväntad och svår uppgift att med så kort varsel hitta en ersättare för Survivor då deras sångare Jimi Jamison hastigt och tragiskt gick bort nyligen. Nu kan vi dock med glädje presentera amerikanska The Hooters, som kommer över från USA enbart för att lira på Rockbåten. Med hits som “Satellite”, “Johnny B”, “And We Danced”, “All You Zombies”, ”500 Miles”, ”Where Do The Children Go” med flera så kan vi garantera Östersjöns bästa allsång.

Annons:

Vi kan även presentera svenska heavy metal-bandet Wolf som kommer att stå för det lite tyngre musikaliska inslaget på båten, och W.A.S.P.-gitarristen Doug Blair som kommer att bjuda på en gitarrbaserad show utöver det vanliga.

Tävlingen Battle Of The Tribute Bands kommer också att gå av stapeln, med fyra deltagande band, varav tre är klara: Hindenburg (Led Zeppelin), Hazy/Dizzy (AC/DC) och The Döörs (The Doors). Det vinnande bandet kommer både att avsluta lördagnatten på Rockbåten och få spela på Sweden Rock Festival 2015.
Vi återkommer inom kort med ett komplett schema för Rockbåten 2015.

Det finns fortfarande lite hytter kvar men vill du inte missa detta är det hög tid att boka!

Silja Serenade avgår från Stockholm kl 17.00 fredagen den 10 oktober och är åter i hamn söndagen den 12 oktober kl 0930 så det blir två festkvällar ombord.

Åldersgräns: 18 år
Biljetter köper du här: http://www.tallinksilja.com/sv/web/se/rockbaten

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT