VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Within Temptation till Sverige

Within Temptation är ett av de största banden inom den symfoniska metallgenren som under två decennier fängslat publik världen över. Med sina sju studioalbum har de cementerat sig som ett av de mest framgångsrika tunga rockbanden i världen.

Om bara några veckor släpps kommande albumet ”Bleed Out” och nästa år åker de ut på turné. Den 9 oktober 2024 intar de äntligen Annexet i Stockholm!


Under de senaste åren har Within Temptation gett sig ut på en kreativ resa och släppt flera singlar som kommit att bli stora hits. Låtar som ”Entertain You”, ”The Purge”, ”Shed My Skin” och ”Don’t Pray For Me” har alla nått topp 20 på amerikanska Billboard Mainstream Rock Indicator Charts. Bandets enastående arbete har belönats med flera internationella utmärkelser, inklusive ett World Music Award, MTV Europe Music Award och ett Metal Hammer Award, bland många andra.

I 26 år har Within Temptation fängslat publik med sitt kraftfulla sound och den 20 oktober släpps deras högt efterlängtade album ”Bleed Out”. Bandets outtröttliga engagemang för sitt hantverk och deras förmåga att behandla djupa politiska teman med tyngd och kraft gör dem till en ihållande kraft inom den mörka, episka musikens värld.

Annons:

Bandet är kända för sin storhet och intensitet på scen. De har headlinat några av de största festivalerna i Europa och lämnat ett oförglömligt intryck på varje scen de erövrat. Within Temptation måste upplevas live! Missa inte deras konsert på Annexet den 9 oktober 2024.

Datum 2024
9 oktober – Annexet, Stockholm

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT