VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
beast in black

Beast In Black och Gloryhammer till Sverige

Beast In Black och Gloryhammer kommer till Stockholm på deras co-headliner-turné!

Melodisk och magisk power metal i form av Beast in Black och Gloryhammer kommer för att förtrolla Sverige och Stockholm. 10 januari tar de över Fryshuset Arenan under en co-headline-kväll, som dessutom toppas av svenska Brothers of Metal som inleder kvällen.


Med hypermelodisk metal, synthsväng och hookar förflyttar Beast in Black sin publik till en fantasivärld doppad i cyberpunk, sci-fi och fantasy. Aldrig någonsin är power metal så kul som med denna finska och livfulla kvintett.

Beast in Black delar huvudakts-äran med kollegorna Gloryhammer, med medlemmar från Skottland och Schweiz. Med melodisk power metal och Alestorm-sångaren Christopher Bowes som anförare förvandlar bandet scenen till en fantasyvärld höljd i dimma – fylld av magi, mystik och episk eskapism.

Annons:

Den mäktiga bandduon till huvudakt låter svenska power metal-och vikingahären Brothers of Metal värma upp publiken med sin tvättäkta metal.

Beast In Black och Gloryhammer till Sverige 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT