Thy Art Is Murder gör dubbla Sverigespelningar i höst

Metalfavoriterna Thy Art Is Murder är på ingång till Sverige. Tillsammans med supportakterna Whitechapel, Fit For An Autopsy och Spite ställer de till med två tunga helkvällar.

Metalfavoriterna Thy Art Is Murder är på ingång till Sverige. Tillsammans med supportakterna Whitechapel, Fit For An Autopsy och Spite ställer de till med två tunga helkvällar. 4 oktober kommer de till Stockholm och Fryshuset. Kvällen efter tar de över Trädgår’n i Göteborg.

Den australiska extrem metal-kvintettens musik är ingenting annat än soundtracket till mänsklighetens undergång. Här hymlas det inte med att jordens befolkning ser ut att gå en kolsvart framtid till mötes. Thy Art Is Murder säger helt enkelt hur det är, till tonerna av aggressivt smattrande avgrundsvrål.

Bandet gjorde sig tidigt kända för sin musikaliska brutalitet och högintensiva livespelningar – som bäst kan beskrivs som monumentala urladdningar. Den sociala medvetenheten har kommit med tiden. Kvintetten slungar nu för tiden våldsamma musikaliska fördömanden mot sådant som religion, krig och girighet. Med ett stenhårt sound rotat i deathcore – toppat med Chris CJ McMahons mullrande och aktade dödsgrowl.

Detta krossverk tillägnat det slutliga mörkret tågar nu in i Sverige. Med sig har de tre amerikanska och adrenalinstinna systerband, i form av Whitechapel, Fit For An Autopsy och Spite.THY ART IS MURDERSupport: Whitechapel, Fit For An Autopsy, Spite4 oktober: Stockholm | Fryshuset5 oktober: Göteborg | Trädgår’n

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER