VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
hardcore superstar foto effie trikili rocknytt.net

SAFFIRE förband till HARDCORE SUPERSTAR

0 Shares

hardcore-superstar-foto-effie-trikili-rocknytt.net
I över femton år har Hardcore Superstar svettats blod och hållit den svenska sleazefanan högst av dem alla.

Från debutalbumet ”It’s Only Rock ’N’ Roll” till den senaste partybomben ”C’mon Take On Me” så har bandet levererat hits som stänker till och klistrar sig fast i reptilhjärnan. Tyvärr blev bandet tvungna att ställa in konserten på Trädgår’n i Göteborg den 25 december. Nytt datum för spelningen är den 5 april.


Hardcore Superstar är utan tvekan ett av Sveriges absolut största hårdrocksexporter med flera varv runt jorden i bagaget. Sedan debuten 1997 har bandet släppt flertalet guldsäljande album.hcss-banner-rocknytt Några axplock ur cv:t är det självbetitlade albumet från 2005 som nästlade sig in på en dröse årsbästalistor och “Split Your Lip” från 2010 fick toppbetyg av landets recensenter. Sedan dess har fans följt bandet både bakåt och framåt i tiden och genom hela deras frenetiska katalog av pumpande hårdrocksanthems som förgyllt mer än ett flertal blöta kvällar.

Då bandet tyvärr blev tvungna att ställa in konserten som skulle ske på juldagen 25 december så har det varit fokus på att snabbt hitta ett nytt datum för Göteborg.

{youtube}oRJtSNUDL14{/youtube}

Supportband är SAFFIRE.

SAFFIRE kommer från Göteborg och spelar en melodisk hårdrock med visst 70-talsgroove och lätt progressiv ådra. saffire-fotofagerstedt.comFörra året släpptes debutplattan “From Ashes To Fire” som fått fina recensioner världen över och som bl.a hamnade på plats sju när Rocknytt.net’s skribenter röstade fram 2013 års bästa album.

Albumet mixades i Studio Fredman av Henrik Udd och Fredrik Nordström och mastringen utfördes av Jens Bogren (Opeth, Symphony X, Amon Amarth). SAFFIRE har redan börjat jobba på material till ett nytt album.

Gillar man band som Rainbow, Dio och Symphony X bör man genast spana in dessa grabbar! Grymma musiker och i sångaren Tobbe Jansson har man en av Sveriges mest spännande live-vokalister.

{youtube}5qekBk6hjqk{/youtube}

Konsertinformation:
Ålder: 18 År
Pris. 295:- + ServiceAvgift
Köp din biljett via www.livenation.se
Trädgårn öppnar: 18:00
Konsertlokalen öppnar: 19:00
Konserten startar: 19:30
Arrangör: LiveNation

Foto Hardcore Superstar: Effie Trikili – Rocknytt.net
Foto Saffire: fotofagerstedt.com

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter