VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
the-haunted-logo

THE HAUNTED flyttar fram hela vårturnén

0 Shares

the-haunted-logo

THE HAUNTED skulle turnera Skandinavien under våren med första stopp i Göteborg på fredag. Bandet meddelar idag att de flyttar fram samtliga datum (utom ett) till hösten.

Meddelandet lyder:


“THE HAUNTED måste tyvärr informera om att datumen för vårturnén genom Skandinavien måste flyttas till hösten. Detta för att frigöra mer tid till att färdigställa den nya plattan.

Gitarrist Jensen:
– Vi är givetvis ledsna över att behöva ta till en sån drastisk handling som att flytta på en turné så här. Vi förstår att folk har köpt biljetter, gjort planer, ordnat med reservationer osv., men arbetet med att få klart nya plattan har sprungit på en hel del med oförutsett merjobb. Vi hoppas på förståelse för vår situation och att vi aldrig skulle ta till en sådan här åtgärd om inte alla andra möjliga utvägar hade provats. De nya datumen innebär att turnén nu kommer ske direkt efter att plattan släpps. Vi hoppas på att möjligheten att få vara bland de första att uppleva de nya låtarna live kan vara lite kompensation för besväret. Enda gigget som inte flyttas är Linköping. Det var sista datument på vårturnén och förbi deadline för då mastertapen måste levereras till skivbolaget, vilket gjorde det onödigt att flytta gigget. Hur som helst, så håller nya plattan på att bli en riktig kioskvältare. Ett tips: köp en tilläggsförsäkring till releasedatumet. Möbler och annat lösöre kommer att flyga genom luften när skivan åker på och volymen vrids upp!

/Jensen”

Köpta biljetter gäller för de nya datumen. Vänligen kontakta respektive inköpsställe för info om återköp.

Nya datumen i Sverige är:
27 sep – Örebro, Ritz
3 okt – Borlänge, Liljan
4 okt – Malmö, Kulturbolaget
9 okt – Stockholm, Klubben
10 okt – Karlstad, Verket
11 okt – Göteborg, Musikens Hus

{youtube}rpQN86z5lNg{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter