VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
bigdayrock 14 480

En rockkväll i parken – BIG BAY ROCK

0 Shares

bigdayrock 14 480

BID BAY ROCK: En endagarsfestival med bland annat MORGANA LEFAY och WOLF!

Den 1:a mars är det dags för Parkhallen i Storvik att invaderas av långa hårmanar, skinnjackor och distade gitarrer när Big Bay Rock arrangeras för första gången.


Med band som Morgana Lefay, Wolf, Vietcong Pornsurfers, Fabriken och Madhouse på scenen utlovas Storviksbor såväl som inresta att få avnjuta hårdrockens evangelium! 19:30 kliver första bandet på scenen och festen fortsätter efter midnatt, de sista ackorden tystnar kring 02:00. 

Idén till festivalen föddes för ungefär ett år sedan och var från början tänkt att hållas 9e november men flyttades av praktiska skäl till 1a mars. Biljetterna från då gäller självklart för er som redan köpt! Väl inne på festivalen kommer det finnas servering med fulla rättigheter. 
Vi ses första mars!

Köpa biljetter: Maila [email protected] 
Skicka namn, persnr. och antal biljetter. Å sätt sedan in 300:- på kontonr. 6425-287 186 23 Handelsbanken Storvik, märk betalningen med namn och persnnr. Så kan du mot uppvisande av leg. Hämta ut dina biljetter vid entrén den 1/3.

[email protected]

[email protected] 
[email protected]

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter