VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
manic-street-preachers-2014

MANIC STREET PREACHERS till Sverige!

0 Shares

manic-street-preachers-2014
Det ikoniska brittiska rockbandet är nu äntligen klara för en Sverigespelning.

Den 11 maj står Manic Street Preachers på Berns scen i Stockholm. Support på konserten är Public Service Broadcasting. Biljetterna släpps den 27 januari kl 9.00.


The Manics är inga duvungar. De bildades hemma i Blackwood i Wales redan 1986. Med sin något androgyna framtoning och politiska texter byggde de snabbt upp en hängiven publik och kultstatus.

1998 släppte Manic Street Preachers albumet ”This My Truth Tell Me Yours” och med detta nådde de en helt ny nivå av storhet och slog igenom på bred front i hela världen. Med låtar som ”If You Tolerate This Then Your Children Will Be Next” och ”You Stole the Sun from My Heart” från detta albumet är bandet för alltid inskrivna i rockhistorien som ett av de största.

Förra året släppte de sitt elfte album ”Rewind the Film” som har fått några av deras bästa recensioner någonsin, och som en följd på detta åker de ut på en efterlängtad turné.

Biljetter: http://www.livenation.se/artist/manic-street-preachers-tickets

{youtube}cX8szNPgrEs{/youtube}

{youtube}gavcjNniIvk{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter