VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
MetalAllStarsFalV1-1.1a-480

METAL ALL STARS: Vince Neil från Mötley Crüe ersätter Rob Halford!

MetalAllStarsFalV1-1.1a-480
Några av världens största hårdrocksstjärnor på samma scen! METAL ALL STARS 2014 års mest spektakulära Heavy Metal-event kommer till Sverige!

Vi har nåtts av följande pressmeddelande;


Det tyngsta hårdrockspaket som någonsin turnerat kommer till Stockholm i april. Metal All Stars har samlat några av världens största rockstjärnor på en och samma scen. Det blir en storslagen show som komprimerar en hel rockfestival till tre timmars oavbruten, stenhård underhållning.

Annons:

Ett par av de stjärnor som presenterades i ett tidigare utskick har av orsaker utanför vår kontroll tvingats lämna återbud. Enligt huvudarrangören EM Concerts handlar det om meningsskiljaktligheter runt kontrakten och de beklagar att artisternas medverkan hann publiceras.

Robert Halford, Tom Araya och Marty Friedman kommer inte att medverka på turnén, men de ersätts av andra, minst lika spännande namn, nämligen Vince Neil från legenderna Mötley Crüe, Ozzy-gitarristen Zakk Wylde och det unga gitarrfenomentet Jesse Billson. EM Concerts meddelar samtidigt att de ligger långt fram i förhandlingar med ytterligare några verkligt stora namn inom hårdrocken. De kommer att offentliggöras så snart alla kontrakt är påskrivna.

Metal All Stars för samman legender från hela hårdrockshistorien på en och samma scen och de backas av några av världens mest kompetenta musiker. Stjärnorna i showen är handplockade från några av metallvärldens verkliga ikonband och de ligger bakom några av hårdrockens största klassiker och framför dem på en och samma scen i en spektakulär tretimmarsshow med metal non stop. Det blir garanterat årets svettigaste headbanging!

Sångare:

Vince Neil – Mötley Crüe
Phil Anselmo – Pantera / Down
Joey Belladonna – Anthrax
Udo Dirkschneider – Accept
Cronos – Venom
Max Cavalera – Sepultura/Soulfly
Brian Fair – Shadows Fall
Kobra Paige – Kobra and The lotus

Basister:

Rob “Blasko” Nicholson – Ozzy Osbourne
Matt Bachand – Shadows Fall

Gitarrister:

Zakk Wylde – Black Label society/ ex-Ozzy Osborne
Jon Daniels – Anthrax / SF
Jasin Todd – ex-Shinedown
Ross The Boss – ex-Manowar
Jesse Billson – Heaven Below

Trummisar:

Nick Menza – ex-Megadeth
Aaron Rossi Ministry / Prong
Bones Elias – Dead By Sunrise / ROA

Metal All Stars når Europa under våren 2014. I Skandinavien är det enbart Sverige och Finland som får ta del av detta unika event. Den turnerande line-upen uppträder med reservation för eventuella förändringar.

Datum:
3 april 2014

Plats:
Hovet, Stockholm

Biljetter:
ticnet.se, 077-170 70 70 Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00

INTERVJU MED JOEY BALLADONNA (ANTHRAX)

Det här är en ny typ av turnérande rockfestival. Det är inte hela band utan valda delar av många band som samlas på en och samma scen.
– Och det är en kanonidé! På det här sättet får publiken en spännande mix av olika musiker och sångare och förhoppningsvis blir resultatet något oväntat. Det händer något när musiker som kanske inte tidigare har spelat ihop möts och har kul. Jag älskar det. Jag får sällan chansen att ens se många av de här banden och nu ska jag lira med dem. Jag tycker om att dyka upp på klubbar och kanske jamma några låtar med andra band.

Du frontar ett coverband utanför Anthrax som uppträder på just klubbar.
– De flesta känner kanske inte till att jag gillar att sjunga låtar från ett mycket bredare spektrum än Anthrax hårda trashmetal. Med mitt eget band kör vi låtar med Rush och Led Zeppelin, till och med Bad Company och Deep Purple. Jag kan kasta mig över en Journey-låt också. Jag älskar den klassiska, bluesbaserade hårdrocken. Det var den jag växte upp med. Jag hoppas kunna ge den typen av rock en chans på de här turnén.

Hur är showen på Metal All Stars uppbyggd?
– Du, jag har inte fått alla fakta än, men det blir snarare musikerna än instrumenten som byts ut. Det ska inte vara några långa dödperioder när scenen riggas om som på vanliga festivaler. Jag har lämnat in en lista på låtar jag gärna kör, och det har nog de andra artisterna också gjort. Nu sitter en producent som bäst och väljer ut godbitarna. Personligen hade jag gärna sett att vi tog med oss några okända talanger som fick chansen att visa upp sig. Jag känner några unga, grymma gitarrister som förtjänar en chans, men jag fattar att det måste till stora namn för att sälja in en sån här show.

 

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT