VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
daughtry-band-2011

DAUGHTRY till Sverige

daughtry-band-2011
Nu är det klart att det amerikanska rockbandet Daughtry kommer tillbaka till Sverige med ett alldeles färskt album i bagaget.

Senast Chris Daughtry & Co var här var i fjol då de gav Nickelback support i Globen. Denna gång kommer bandet för att ge en egen exklusiv spelning på Tyrol i Stockholm den 4 mars. Biljetterna släpps i morgon den 20 december kl 9.00.


Daughtry är en verklig framgångsaga. Bandet bildades 2006 av Chris Daughtry och samma år släppte bandet sitt självbetitlade debutalbum som blev det snabbast säljande debutrockalbumet i USA. Albumet låg etta under två veckor i sträck på Billboard 200 och sålde 5 x platina och flera singlar toppade listor världen över. Totalt sålde de över 7,5 miljoner album och singlar.

Frontfiguren i bandet är American Idol-finalisten Chris Daughtry som sedan 2007 turnerat i princip non-stop med sitt band. Uppföljaren till debutsuccén släpptes 2009 och bar namnet Leave This Town. Även den gick rakt upp på första plats på Billboard 200 och singeln No Surprise spelades för fullt och toppade hitlistor. Daughtrys efterlängtade tredje album Break The Spell kom ut 2011 och sålde guld på bara fyra veckor.

Den 19 november släpptes Daughtrys fjärde album Baptized och första singeln Waiting For Superman har rustat på listorna världen över. Detta följdes upp med Long Live Rock & Roll som singel nummer två.

Chris kraftfulla röst och bandets melodiska låtar är vad som får fans världen över att älska Daughtry.

Datum
4.3 – Tyrol, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

{youtube}m02-RHN_hQE{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link