VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
john-mayer

JOHN MAYER till Sverige

22 Shares

john-mayer
Nu är det klart! Senast han var här var 2003 då han spelade på Klubben i Stockholm, nu är det äntligen klart att denna älskade artist kommer till Sverige för sin första konsert på över 10 år.

Torsdagen den 12 juni spelar John Mayer i Ericsson Globe i Stockholm. Biljetterna släpps torsdagen den 19 december kl 9.00.


John Mayer har en gedigen katalog med hitlåtar som “Waiting for the World to Change”, “Gravity”, “Heartbreak Warfare”, “Wildfire”, “Queen of California” och “Your Body is a Wonderland” – för att nämna några. Hans egen version av Tom Petty-klassikern “Free Fallin’” är också en enorm hit.

Hans senaste skiva, “Paradise Valley”, släpptes tidigare i år, och är ett väldigt varmt och melodiskt album. Det produceras av Mayer själv i samarbete med den legendariske Don Was, som också har haft en viktig roll för artister som The Rolling Stones och BB King. Mayer och Was producerade också hans skiva ”Born And Raised” från 2012.

Han har inte varit i Sverige på över 10 år och är en av de mest önskade och efterlängtade artisterna, därför känns det väldigt kul att nu äntligen kunna hälsa denna världsartist till Sverige i sommar.

Datum
12.6 – Ericsson Globe, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 450-795 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se / AXS-ombud samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

{youtube}M41q4blaJ7w{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter