VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
heavensbasement-press

HEAVEN’S BASEMENT till Sverige

heavensbasement-press
Heaven’s Basement har gått från klarhet till klarhet på kort tid.

I dag kan vi meddela att de brittiska rockarna ger sig ut på en stor Europaturné som innehåller 34 konserter och 15 olika länder. Den 10 april kommer bandet till Fängelset i Göteborg och den 11 april blir det Klubben – Fryshuset i Stockholm som får besök. Biljetterna släpps till försäljning på fredag den 6 december kl 9.00.


Brittiska Heaven’s Basement bildades 2008 och blev snabbt signade till Red Bull Records. Med en stark personlig prägel levererar bandet klassisk rock som gör att musiken går rakt in i själen och får kroppen att spela med i takt. Debutalbumet Filthy Empire släpptes i februari i år och visade direkt på en kvalitet hos bandet som förklarar dess popularitet. Britterna nominerades bland annat till Årets internationella genombrott på Bandit Rock Awards.

Det är inte bara fansen som uppskattar Heaven’s Basement. Bland de tunga akter som valt att turnera med bandet kan vi nämna Bon Jovi, Papa Roach, Theory of a Deadman, Blind Melon, Shinedown, Buckcherry, Black Stone Cherry och Hardcore Superstar. Man har gjort festivaler som Sonisphere och Download och visat att ingen scen är för stor för britterna att erövra till sin egen.

Senast Heaven’s Basement besökte Sverige var enbart för några dagar sedan då de gästade Black Veil Brides i Stockholm och Göteborg. Nu hälsar vi bandet välkomna tillbaka fast under eget flagg i april. Grattis, Sverige.

Datum
10.4 – Göteborg, Fängelset
11.4 – Stockholm, Klubben – Fryshuset

Biljetter
Göteborg: Biljetterna kostar 120 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.
Stockholm: Biljetterna kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

Foto: Press

{youtube}Q6Yq5i3WDfw{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter