VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

KB flyttar sin verksamhet

Allt har sin tid, så även KB:s historia på Bergsgatan. Efter 30 år är det dags för nästa kapitel i KB:s historia.

Detta är inte slutet av verksamheten, det är början på en ny era.


Det är med blandade känslor att vi nu meddelar att KB kommer flytta från adressen i Möllan till nya lokaler under 2023, skriver KB i ett pressmeddelande.

Under drygt 30 år har otaliga kapitel i Malmös rockhistoria skrivits på Bergsgatan 18. Vi är stolta över det som alla eldsjälar, alla band och alla trogna fans har skapat innanför dessa vägar under dessa år.

Annons:

Men nu har det blivit dags för nästa kapitel i KB:s historia att skrivas, för visst, minst ett par kapitel till finns att skriva! Detta må vara slutet på en era, men inte slutet för KB. Från Stadiongatan, till Erikslust, till Bergsgatan, resan kommer att fortsätta vidare.

Planerna slutar aldrig smidas. Vi kommer fortsätta arrangera evenemang land och rike runt och när flytten blir aktuell kommer vi även att leverera livemusik till Malmö från en ny lokal.

Sista konserten på Bergsgatan är ännu inte spikad och inbokade konserter kommer bli av som planerat. Vi ser fram emot att träffa er alla minst en gång till och fira det vi har byggt tillsammans. Fortsättning följer..

Kulturbolaget är en av Sveriges största konsertarrangörer, med huvudkontor i Malmö och dotterbolaget KB West baserat i Göteborg. Vår konsertlokal KB på Bergsgatan i Malmö grundades 1982 och har sedan dess blivit ett internationellt välrenommerat spelställe och en av Skandinaviens äldsta rockklubbar.

Kulturbolaget och KB West arrangerar årligen omkring 200 konserter runtom i Sverige.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT