VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
halestorm-jimmy-bjorkman-rocknytt.net-01

HALESTORM till Sverige i vår

109 Shares

halestorm-jimmy-bjorkman-rocknytt.net-01
Halestorm älskar Sverige och Sverige älskar Halestorm. Därför kan vi nu stolt meddela att de energifyllda amerikanerna ännu en gång kommer hit, denna gång enbart till Stockholm.

Den 15 april spelar bandet på Debaser Medis och biljetterna släpps till försäljning på fredag den 1 november.


Halestorm har vunnit en Grammy för ”Best Hard Rock/Metal Performance” som första tjejfrontade band någonsin, en triumf som sätter standarden högt. ”The Strange Case of…”, bandets högoktaniga andra album blev snabbt en kritikerälskling och har klättrat långt upp på listorna världen över och fansen har varit som galna. Deras popinjicerade metalpunk har funnit sin publik som törstar efter feta riff och monstruösa refränger.

Halestorm, som gör runt 250 spelningar per år, fortsätter att ta världen med storm genom ett intensivt turnerande. För att nämna några har gruppen delat scener med storheter som Avenged Sevenfold, Evanescence, Papa Roach, Staind och Alter Bridge.

Utöver Grammyvinnande singeln “Love Bites (So Do I)” har “Here’s to Us” spelats i tv-succén Glee och gått extremt varm på många radiostationer.

Sångerskan Lzzy Hale är en stjärna vars utstrålning bländar de flesta och hon har bland annat gästspelat hos giganten Slash och metalkungarna Bullet for My Valentine. Halestorms shower är elektromagnetiska och framförs som om de bara har sekunder kvar att leva. I vår har den svenska publiken återigen en chans att ta del av magin.

Datum
15.4 – Stockholm, Debaser Medis

Biljetter
Biljetterna kostar 240 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Debaser.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud.

Foto: Jimmy Björkman – Rocknytt.net

{youtube}YpJAmlnBxoA{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter