Foto: James Rexroad

Red Fang till Sverige

Oregons stoltheter Red Fang är äntligen på väg tillbaka till Sverige!

Oregons stoltheter Red Fang är äntligen på väg tillbaka till Sverige!

Med sin uppskattade mix av heavy metal och stoner rock har bandet skapat ett namn för sig sedan den självbetitlade debuten släpptes 2009. Den 28 juni rullar de in på KB i Malmö och dagen efter, 29 juni, är det Göteborgs och Brewhouses tur!

De ölburkskrossande, zombie-dödande, luftgitarr-dömande metalhjältarna är back in business och gör det de är bäst på – OCH MER. I fjol släpptes senaste albumet “Arrows”, vilket var efterlängtat efter fem års albumtorka. En platta där bandet utforskar nya territorium för vem vill vara i ett band som gör samma sak om och om igen.

Red Fang har hyllats från start vilket har skapat fantastiska möjligheter för gruppen. De har spelat på stora festivaler och öppnat för band som Mastodon samt svenska Opeth och In Flames. Med låtar som “Blood Like Cream” (som bandet även uppträdde med hos David Letterman), “Wires” och “Prehistoric Dog” så har Red Fang blivit ett av de hetaste namnen inom sin genre.

Är du svag för tung rock är detta en fest du inte vill missa!

Datum:
28/6/2022 – Malmö, KB
29/6/2022 – Göteborg, Brewhouse

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER