VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
watain-foto-ester-segarra-2013

Världssuccén WATAIN spelar på hemmaplan i vinter

watain-foto-ester-segarra-2013
Watain erövrade titeln som Sveriges ledande black metal-band redan år 2010 då de vann en Grammis för albumet “Lawless Darkness”.

Sedan dess har framgångarna inte nått några gränser för Uppsala-trion. Den 23 januari spelar det hyllade bandet på Arenan – Fryshuset. Biljetterna släpps imorgon den 17 oktober kl 9.00.


Watain bildades 1998 och består av sångaren Erik Danielsson, gitarristen Pelle Forsberg och trummisen Håkan Jonsson. Deras omtalade konserter kan liknas vid högmässor smyckade av blod, svett och flammande eld. Kontroversiellt, visst, och det är heller ingenting som Watain sticker under stol med.

Med det senaste albumsläppet “The Wild Hunt” från i år, har Watain utvecklats till en världssuccé och kritiker jämför bandet med storheter som Metallica.

Just nu turnerar Watain i Nordamerika, och kommer även att spela i Europa under december. I början av 2014 gör bandet en turné med Mayhem i Australien, och innan sommaren planeras en sväng i Latinamerika.

I januari är det äntligen dags för Watain att spela på hemmaplan. Den 23 januari äntrar de scenen på Lilla Arenan i Stockholm och imorgon släpps biljetterna till en av nästa års mest eftertraktade konserter.

Datum
23.1 Stockholm, ARENAN – Fryshuset

Biljetter
Biljetterna kostar 320 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

Foto: Ester Segarra

{youtube}WgKyfrdcDwY{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link