VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Steel-Panther-band-2012

STEEL PANTHER till Sverige

663 Shares

Steel-Panther-band-2012
Steel Panther återvänder till Sverige för inte bara en, utan två konserter i februari.

Med sin fascinerande repertoar och show av sällsynt ädel och ekivok karaktär hyllas de av både fans och media världen över. ”Spreading the Disease Tour” intar Trädgårn i Göteborg den 15 februari och Münchenbryggeriet i Stockholm den 16 februari. Biljetterna släpps på onsdag den 16 oktober.


Bandet består av Michael Starr (sång), Satchel (gitarr), Lexxi Foxx (bas) och Stix Zadinia (trummor). I Tyskland blev debutalbumet “Feel The Steeel” utsedd till det bästa debutalbum under Metal Hammer Awards. Deras andra album ”Balls Out” fick också en fantastisk mottagning och i höst summerar de karriären såhär långt och presenterar två nya låtar med albumet ”Greatest Tits”.

Tillsammans är de explosiva som dynamit, och de levererar satirisk, penisorienterad chauvinism i bästa hår-metal stil, med blekt hår, läppstift och spandex.

Senast de var i Sverige var förra hösten då de fyllde både Tyrol i Stockholm och Trädgårn i Göteborg. Nu är det alltså dags igen. Detta vill man inte missa.

Datum
15.2 – Göteborg, Trädgårn
16.2 – Stockholm, Münchenbryggeriet

Biljetter
Biljetterna säljs via LiveNation.se, Kulturbolaget.se, Eventim-ombud och callcenter 0771-651 000, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter