VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
the rolling stones

The Rolling Stones gör unik Sverigespelning i sommar

Nu kan The Rolling Stones meddela att de genomför fjorton konserter i tio länder runt om Europa i sommar med turnén ”SIXTY” för att fira bandets 60-årsjubileum!

The Rolling Stones är tillbaka där de hör hemma, ute på vägarna i Europa, på scen framför fulla arenor med en ny show och en helt ny ”SIXTY” produktion. Den 31 juli avslutas hela turnén på Friends Arena i Stockholm med bandets enda konsert i Norden!


Biljetter släpps på fredag den 18 mars klockan 10:00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar onsdag den 16 mars 12:00 och är tillgängligt till den 18 mars 09:30. Bli medlem via LiveNation.se!

Annons:

Det råder inga tvivel om att Stones slår på stort för att fira sitt 60-årsjubileum. På ”SIXTY” kommer de fortsatt ha sällskap av Steve Jordan på trummor och bandet kommer att bjuda fansen på en unik setlist, fullspäckad med klassiker som ”Gimme Shelter”, ”Paint It Black”, ”Jumpin’ Jack Flash”, ”Tumbling Dice”, ”(I Can’t Get No) Satisfaction”, ”Start Me Up” och många fler. Däremot är det är inte en Rolling Stones-konsert utan överraskningar, därför kommer ett urval av oväntade låtar från deras exceptionella arkiv att dyka upp på låtlistan under konsertkvällarna. I äkta Stones-anda kommer det bli en spektakulär ny ”SIXTY”-produktion som innefattar en stor scen, banbrytande ljussättning och toppmodern videodesign. Allt detta och mycket mer kommer att utforma den här efterlängtade Europaturnén.

Den efterlängtade turnén, producerad av Concerts West/AEG Presents, startar på Wanda Stadium i Madrid (Spanien) den 1 juni, sedan München(Tyskland), Liverpool (UK), Amsterdam (Nederländerna), Bern(Schweiz), Milano (Italien), två spelningar i London (UK), Bryssel(Belgien), Wien (Österrike), Lyon (Frankrike), Paris(Frankrike), Gelsenkirchen (Tyskland) och avslutas sedan i Stockholmpå Friends Arena den 31 juli. Konserten i Stockholm blir deras enda i Norden!

Rolling Stones turné ”SIXTY” följer upp den enorma framgången som blev av den kritikerrosade turnén ”No Filter” i USA, där bandet spelade på utsålda arenor över hela landet och som sålde över en halv miljon biljetter under hösten 2021.

Idag har också en helt ny Rolling Stones-tunga för turnén, skapad av den prisbelönte brittiske designern Mark Norton, avslöjats. Du hittar den här.

Datum 202231/7 – Friends Arena, Stockholm

BiljetterBiljetter släpps på fredag den 18 mars klockan 10:00 via LiveNation.se

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT