VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
limp-bizkit-band

LIMP BIZKIT till Sverige för exklusiv klubbspelning

199 Shares

limp-bizkit-band
Ett av nu-metals främsta band kommer äntligen till Sverige igen.

Den 9 november kommer Fred Durst och hans Limp Bizkit till Stockholm och Klubben på Fryshuset för en väldigt exklusiv och mycket explosiv konsert. Biljetterna släpps till försäljning onsdag den 25 september kl 9.00.


Tillsammans med band som Korn, Slipknot och Deftones har Limp Bizkit ett av nu-metals mest framgångsrika band. Sedan starten 1994 har gruppen från Florida sålt fler än 40 miljoner skivor världen över, radat upp hits, blivit nominerade till tre Grammy Awards och bland annat vunnit en American Music Awards.

I början på nästa år släpps bandets sjunde studioalbum ”Stampedeof the Disco Elephants” till fansens stora förtjusning. Singeln ”Ready to go”, med ett bejublat inhopp av Lil Wayne, som kom i våras har fått ett oerhört gott mottagande och visar att förväntningarna på den kommande skivan med all rätt är stora.

Genom åren har Limp Bizkit turnerat med giganter som Metallica, Eminem och Tool. Live är bandet extremt explosivt, med Fred Dursts kraftfulla framtoning och Wes Borlands monstruösa gitarrsound är varje konsert med Limp Bizkit en upplevelse man inte får missa. Addera till detta att vi den 9 november får chansen att se giganterna på en intim och svettig klubbspelning.

Datum
9.11 – Stockholm, Klubben – Fryshuset

Biljetter
Stockholm: Biljetterna kostar 320 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud.

{youtube}GyAAwCu-Lu4{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter