naglfar-2013-press

Fyra exklusiva Sverigedatum med NAGLFAR med support av MOLOKEN

naglfar-2013-press

Umeås black metal-ikoner Naglfar är inte ett band som lever på forna tiders meriter.

naglfar-2013-press

Umeås black metal-ikoner Naglfar är inte ett band som lever på forna tiders meriter.

Även om debut-demokassetten ”Stellae Trajectio” från 1994 lämnade ett bestående intryck i den svenska underjorden så det är ett faktum att norrlänningarna aldrig varit bättre och än på senare år, något som 2012 års ”Téras” är ett utmärkt bevis på.

Med en stabil live-lineup har bandet sedan släppet av deras sjätte studioalbum avverkat de största europeiska festivalerna under de två senaste åren, vilket i år inkluderade svenska Metaltown, Getaway Rock samt Sweden Rock. Nu som kronan på verket ger de sig ut på sina första klubbdatum i hemlandet sedan 2006 för att sedan återigen dra sig tillbaka till mörkret för planera gruppens nästa fas.

Support är specialinbjudna Moloken från Umeå. Bandet som imponerat stort sedan starten 2007 och hunnit med tre skivsläpp och massivt turnerande (bla med Kongh, Inevitable end, This Gift Is A Curse m.m) och får nu visa upp sig på de större scenerna.

moloken-band-2013-press

Turnéschema:
30/10 Sticky Fingers, Göteborg
31/10 L’orient, Linköping
01/11 Klubben, Stockholm
02/11 KB, Malmö

ron-fotnot-hoger

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER