VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Nestor – från Monsters Of Rock Cruise till Folkets park i Falköping

Förra året återupplivade de fem barndomsvännerna i NESTOR bandet de startade 1989, efter mer än tre decennier i dvala, med målet att återskapa magin och revitalisera musiken som en gång förde dem samman.

I sommar återvänder de även till sina geografiska rötter i hemstaden Falköping, när de ställer sig på scen i Folkets Park den 13 augusti.


NESTOR är inte bara aktuella med hyllade debutalbumet “Kids In A Ghost Town”, med de tillhörande succésinglarna “On The Run”, “1989” och balladen “Tomorrow” (en duett med 80-talsikonen Samantha Fox), utan är redan inbokade till de stora festivalerna i sommar och ska även i dagarna spela ombord på prestigefyllda Monsters Of Rock Cruise i Karibien tillsammans med Alice Cooper och flertalet andra storheter inom rockens värld.

Från palmer och stränder i Västindien till syrenbuskar och kullersten i Västergötland kan steget tyckas långt, men för NESTOR är det självklart att alltid ha hemstaden i åtanke, även om siktet var och är inställt på global rockstjärnestatus. NESTOR återupplivar inte bara hårdrocken från 80-talet, utan nu även fina Folkets Park i Falköping!

Annons:

Syftet som bandmedlemmarna haft med NESTOR sedan återstarten har hela tiden varit att omfamna och återuppväcka glädjen, passionen och drömmarna om att bli rockstjärnor från tonårstiden och denna gång bjuda med så många som möjligt på denna nostalgiska resa både bakåt och framåt i tiden. Detta blir ett steg vidare på den resan, en fantastisk folkfest dit alla som vill är välkomna, såväl lokalbefolkning från hemtrakten som fans från världens alla hörn.

Senast folkparken fylldes till bredden var under just glansdagarna på 80-talet med artister som Tomas Ledin, Magnus Uggla, Roxette – och framför allt Orup, som sedan 1988 fortfarande innehar publikrekordet på hela 5 292 besökare! Det är med andra ord hög tid att fylla folkparken igen – och kanske rentav nå ett nytt publikrekord?

NESTOR LIVE – FALKÖPINGS FOLKETS PARK – LÖRDAG 13 AUGUSTI
Mer info kommer – biljetter släpps inom kort

Nestor - från Monsters Of Rock Cruise till Folkets park i Falköping 1

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT