dream theater band 2013 new

DREAM THEATER till Sverige

dream-theater-band-2013-new
Legendariska Dream Theater intar Annexet lördagen den 22 februari nästa år.

dream-theater-band-2013-new
Legendariska Dream Theater intar Annexet lördagen den 22 februari nästa år.

Förväntningarna kan inte vara annat än stora när dessa giganter kommer till Sverige. De är dessutom aktuella med sitt tolfte och sitt första självbetitlade album ”Dream Theater” som släpps i höst.
Biljetterna släpps nu på måndag den 26 augusti kl 9.00.

Dream Theater har varit ett av den progressiva metallens absoluta fixstjärnor under snart två årtionden. Ända sedan John Petrucci, John Myung och Mike Portnoy hoppade av musikstudierna vid Berklee College har de höjt den tekniska ribban för åtskilliga band inom samma genre. Petrucci har fått ett otal utmärkelser för sina bedrifter på gitarr och har blivit utnämnd till en av världens snabbaste och mest tekniska gitarrister.

När Dream Theater nu släpper sitt självbetitlade tolfte album sedan starten, ”Dream Theater”, har de i ryggen en försäljningssuccé som saknar motstycke inom den progressiva hårdrocken. Med över tio miljoner sålda skivor och fans som är hängivna till gränsen av fanatism har Dream Theater sitt på det torra. Deras liveshower är en uppvisning i uthållighet och musikalisk excellens. Varje konsert har en unik låtlista och man kan garanteras att bli totalt hänförd!

Att Dream Theater kommer till Sverige och Annexet i Stockholm kan betecknas som stort för gemene man. För deras inbitna fans är det större än så. Ni kommer själva förstå när ni ser dem.

Datum
22.2 – Annexet, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 520 kr och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

{youtube}RoVAUUFjl0I{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER