roger-waters-the-wall

Ytterligare biljetter släpps till Roger Waters och “The Wall” på Ullevi

roger-waters-the-wall
Lördagen den 17 augusti intar Roger Waters och hans mästerverk ”The Wall” Ullevi.

roger-waters-the-wall
Lördagen den 17 augusti intar Roger Waters och hans mästerverk ”The Wall” Ullevi.

Nu är planeringen för den enorma produktionen färdig och det står klart att vi kan öppna upp nya sektioner av läktaren, samt utöka kapaciteten i Golden Circle. De nya biljetterna finns till försäljning nu!

Det var i slutet av förra året som Roger Waters, en av grundarna och låtskrivaren i legendariska Pink Floyd meddelade att hans historiska produktion ”The Wall” kommer tillbaka till Europa. Mästerverket framförs i sin helhet tillsammans med fulltaligt band och toppmodern produktion. ”The Wall” har spelats live 192 gånger över hela världen för mer än 3,3 miljoner fans totalt. Det gör det till en av de mest framgångsrika turnéerna i rockens historia. Scenproduktionen är nu ännu större och anpassad till att spelas på en utomhusarena som Ullevi, med en imponerande projicering på muren – “The Wall”.

Datum
17.8 – Göteborg, Ullevi

Biljetter
Biljetterna kostar 250-850 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Got Event Biljett 031-81 10 20
{youtube}ggkNk47HoLk{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER