VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
amon-amarth-band-2012

AMON AMARTH gör två Sverigespelningar

125 Shares

amon-amarth-band-2012
Amon Amarth har utan tvekan arbetat sig till en position som ett av Sveriges, om inte Europas, främsta metalband och har genom åtskilliga liter blod, svett och tårar stakat sin bana till framgång.

Som ett av Sveriges mest långlivade hårdrocksband har de satt sin tydliga prägel på den svenska metalscenen och är aktuella med sitt nionde album. Den 3 december står de på Trädgårns scen i Göteborg och den 7 december intar de Arenan i Stockholm. Biljetterna släpps den 12 juli kl 9.00.


Sedan 1992 har Amon Amarth skapat ett solitt rykte om sig som en av fanbärarna av den melodiska dödsmetallen och med nio album i ryggen och många år på vägarna runtom i världen har de från grunden byggt upp en fanskara som är mer än lovligt trogna. Det nionde och senaste albumet ”Deciever Of The Gods” släpptes bara för någon vecka sedan och visar återigen hur starka de är som band och att de fortfarande är ett av Sveriges absolut bästa metalakter.

Med både kritiker och fans på sin sida har Amon Amarth erövrat en stor del av världen och kommer med nya albumet och påföljande turné fortsätta med detta. Att de stannar till i både Göteborg och Stockholm är vi enormt stolta över och ser fram emot två grymma konserter i december.

Med på dessa två konserter följer dessutom inga mindre än brittiska Carcass. Bandet, som bildades av Napalm Deaths gitarrist Bill Steer redan 1985, är fortfarande mer än aktuella och gör detta till två konsertkvällar ingen får missa. Så gör inte det.

Datum
3.12 – Göteborg, Trädgår’n
7.12 – Stockholm, Arenan – Fryshuset

Biljetter
Göteborg: Biljetterna kostar 350 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Kulturbolaget.se, Eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.
Stockholm: Biljetterna kostar 350 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud.

{youtube}5Z3spJ_z3Es{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter