VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
airbourne-bråvalla-effietrikili

AIRBOURNE + support: BLACK SPIDERS och CORRODED till Göteborg & Stockholm

airbourne-bråvalla-effietrikili
Australiensiska stomprockarna Airbourne kommer till Sverige för två helsvettiga kvällar.

 

Den 29 oktober gästar de Trädgårn i Göteborg och dagen efter går de på scen på Tyrol i Stockholm. Som huvudsupport kommer vi få se brittiska Black Spiders, men även svenska Corroded som inleder kvällarna och vad som kommer att bli två rockmanifestationer. corroded-jens-240Biljetterna släpps till försäljning den 5 juli.


Ibland behövs det inte mer än att stega lite åt sidan för att se saker ur en annan vinkel. I Airbournes fall är det precis vad det gjort. De hymlar inte om sina idoler eller försöker gömma sina referenser; båda stavas AC/DC men de plockar russinen ur kakan och skapar ett eget bakverk som smakar svettigt bra.

Ända sedan starten för tio år sedan har bröderna Joel och Ryan O’Keefe och deras vapendragare David Roads och Justin Street destillerat allt vad rock innebär: blod, svett och tårar. Till detta har de skrivit alla sina alster utifrån hur det känns att få en skrevspark. Debutalbumet Runnin Wild spelades in med Bob Marlette (Ozzy Osbourne, Alice Cooper) och var allt som fansen behövde för att skaka med hela kroppen i takt och sätta näven i vädret. Uppföljaren No Guts. No Glory hamrade på i samma anda och klättrade på listorna runt om i världen. airbourne-swedenDet är tydligt att folk som gillar sin rock med stomp har funnit ett band att förälska sig i med Airbourne!

Men det är på scen som allt gäller. Liveshower framkallar tillräckligt med energi att lysa upp en storstad. Airbourne blöder sig igenom varje sekund och publiken lämnas helt uttömd. Detta är fakta!

Datum
29.10 – Göteborg, Trädgår’n
30.10 – Stockholm, Tyrol

Biljetter
Göteborg: Biljetterna kostar 280 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Kulturbolaget.se, Eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.
Stockholm: Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud.

Foto Airbourne: Effie Trikili – Rocknytt
Foto Corroded: Annicka Nilsson – Rocknytt

{youtube}Pn0w7vciQCE{/youtube}
{youtube}N1Lx6SouK6o{/youtube}
{youtube}c0BgM5r9LNw{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link