VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Royal Republic spelar på Climate Live och Royal Rockfest

Royal Republic från Malmö är en av Sveriges största rockexporter. Med sina träffsäkra låtar, energiska scenframträdanden och färgstarka personligheter har Royal Republic byggt upp en stor livepublik internationellt.

I höst och vinter spelar kvartetten äntligen på hemmaplan. Den 16 oktober medverkar de som enda rockband på den svenska upplagan av Climate Live.
Climate Live är en global rörelse där musik används för att uppmärksamma klimatkrisen. Nu på lördag kommer konserter i över 40 länder att genomföras världen över. I Sverige äger spelningen rum i Kungsträdgården i Stockholm. Förutom Royal Republic, så uppträder bland annat artister som First Aid Kit, Lars Winnerbäck och Viktor Leksell. Klimataktivister från hela världen kommer att samlas, en av de som talar är Greta Thunberg.

Royal Republic är även aktuella med ny musik – den 29 oktober släpper bandet singeln “Back From The Dead” från den kommande fullängdaren. I december spelar de dessutom på Royal Rock Fest tillsammans med band som The Hives, The Hellacopters och Graveyard. Royal Rock Fest går av stapeln den 17 december på Avicii Arena i Stockholm och även den 18 december på Göransson Arena i Sandviken.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER