VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Lindsey Buckingham till Sverige

58 Shares

Lindsey Buckinghams första soloturné i Europa – ett stopp i Sverige!

Lindsey Buckingham, före detta medlem i Fleetwood Mac som har producerat samt skrivit flera av bandets mest kända låtar ger sig ut på sin första soloturné i Europa! Hans solokarriär startade för 40 år sedan med albumet ”Law and Order” och han har sedan dess släppt flera album. I år släpper han ett självbetitlat album som blir första skivan sedan 2011. Nästa år ser vi honom när han intar Cirkus i Stockholm den 30 maj 2022!


Biljetter släpps fredag 3 september 11:00 via LiveNation.se

Gitarristen, sångaren och låtskrivaren har gjort sig känd för sin känsla för melodi och unika gitarrstil som syns tydligt på de sju studioalbumen och tre live-albumen som han släpps som soloartist. Buckinghams första skiva ”Law and Order” släpptes 1981 och i år släpper han albumet ”Lindsey Buckingham”, första soloalbumet sedan han släppte ”Seeds We Sow” 2011. 2017 släppte han ett album tillsammans med Fleetwood Mac-medlemmen Christine McVie.

Före detta Fleetwood Mac medlemmen skrev och producerade flera av bandets topp 10 hits som ”Go Your Own Way” samt ”Big Love” som har gjort bandet till ett av de bästsäljande och mest älskade grupperna någonsin. På sina soloalbum är han känd för att spela nästan alla instrument själv och hans uppfinningsrika produktionsval gör hans musik till en unik upplevelse. Den 30 maj 2022 ser vi honom på Cirkus i Stockholm!

Datum
30 maj 2022 – Cirkus, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 3 september klockan 11.00 via LiveNation.seRon Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter