VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
def-leppard-hysteria-and-more

Förbanden till Def Leppard klara

123 Shares

def-leppard-hysteria-and-more
Om en månad intar ett av världens mest klassiska rockband, Def Leppard, Sofiero Slott i Helsingborg och Vaksala torg i Uppsala.

Som om detta inte vore nog kan vi nu meddela att både Mustasch och Hardcore Superstar öppnar för dessa brittiska heavy metal-hjältar. Med andra ord ett komplett och svårslaget rockpaket.


MUSTASCH
Mustasch har sedan starten haft en karriär som pekat uppåt och endast uppåt. För varje album och singel som släppts har det tagits succéartade sjumilakliv framåt och alltid med fansens ständiga närvaro. Med hitsen “Double Nature” och “Down In Black” har bandet skrivit in sig den svenska rockhistorien. Plattan “Sounds like hell, looks like Heaven” blev en efterlängtad uppföljare till “The new sound of the true best” som släpptes i samband med att Mustasch firade tio år som band. På scen erbjuder Mustasch publiken en svettig respit från den grå vardagen som omger oss och det är med värme och stor glädje de äntrar scenen.

Just nu sitter bandet och skriver låtar till kommande skivan. Albumet är planerat att släppas senare i höst och under sommaren spelar bandet på festivaler runt i Europa.
{youtube}Xx-s72KxnWw{/youtube}
HARDCORE SUPERSTAR
I över femton år har Hardcore Superstar svettats blod och hållit den svenska sleazefanan högst av dem alla. Från debutalbumet ”It’s Only Rock ’N’ Roll” till den senaste partybomben ”C’mon Take On Me” så har bandet levererat hits som stänker till och klistrar sig fast i reptilhjärnan. Några axplock ur det guldsäljande cv:t är det självbetitlade albumet från 2005 som nästlade sig in på en dröse årsbästalistor och “Split Your Lip” från 2010 fick toppbetyg av landets recensenter. Sedan dess har fans följt bandet både bakåt och framåt i tiden och genom hela deras frenetiska katalog av pumpande hårdrocksanthems som förgyllt mer än ett flertal blöta kvällar.

{youtube}oRJtSNUDL14{/youtube}

Datum
2 juli – Sofiero slott, Helsingborg
3 juli – Vaksala Torg, Uppsala

Biljettinformation
Helsingborg: Biljetterna kostar 550 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Kulturbolaget.se, Eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.
Uppsala: Biljetterna kostar 550 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, welcomeuppsala.se och tickster.com.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter