VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Korn spelar i Sverige 2022

Korn skulle ha spelat i Sverige och Gröna Lund redan förra året, men så kom pandemin emellan och musikscenen sattes på paus.

Men idag kan Gröna Lund avslöja att om exakt ett år, den 15 juni 2022 kl. 20.00 så är Korn tillbaka på tivolits Stora Scen.


Korn var pionjärer inom genren nü metal när deras självbetitlade album kom ut 1994 och bandets bestående popularitet pekar på att de startade en kulturell rörelse större än de själva. Sedan starten har de sålt över 40 miljoner album, vunnit två Grammys och turnerat världen över. De skulle egentligen ha spelat på Gröna Lund i juni 2020, men pandemin satte stopp för alla konserter. Men sommaren 2022 är konsertsommaren på Gröna Lund tillbaka! Den 15 juni kl. 20.00 ser vi fram emot att äntligen få välkomna Korn tillbaka till Stora Scen igen.

 

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT