Foto: Palaye Royale, Facebook

Palaye Royale till Sverige

Palaye Royale kommer till Sverige med Badflower som special guests!

Ett år har gått sedan Palaye Royale släppte bandets senaste album ”The Bastards”. På skivan hittar vi succélåtar som ”Lonely”, ”Massacre, The New American Dream” och ”Tonight Is the Day I Die”. Sedan senaste albumsläppet har bandet hunnit släppa singeln ”Nightmares In Paradise” som en del av soundtracket till den nya TV-serien ”Paradise City”.

Och 24 februari 2022 kommer bandet till Sverige igen – live på Fryshuset i Stockholm! Dessutom med Los Angeles-bandet Badflower som special guests!

Biljetter släpps fredag 4 juni kl. 10.00 via LiveNation.se!

Ett år efter att bandet bildades släppte Palaye Royale debutsingeln ”Morning Light” under 2012 som tack vare en hängiven fanbase fick miljontals views på YouTube. Under 2014 vann de – då osignade – MTV:s Musical March Madness-tävling och slog ut världskända akter som Coldplay, Linkin Park och Tokio Hotel.

Bandets framträdanden har blivit kända för sina spektakulära och storslagna shower, uppseendeväckande utstyrslar och blivit kallade ”Rock’s next superstars” av musikmagasinet Rock Sound. Palaye Royal har påbörjat en konstnärlig rörelse och bevisar gång på gång att de är här för att stanna.

Med ny musik i bagaget kan vi se fram emot en oförglömlig konsert på Fryshuset i Stockholm 24 februari 2022! Missa inte detta – dessutom med fantastiska Badflower (megahiten “Ghost” någon?) som special guests!

Datum 2022
Torsdag 24 februari – Fryshuset, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 4 juni kl. 10.00 via LiveNation.se


Palaye Royale till Sverige 1

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER