VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Blackberry Smoke till Sverige

0 Shares

Blackberry Smoke är ett av svenskarnas favoritband och nu återvänder Atlanda-bandet till Sverige nästa år!

Tidigare i år släppte Blackberry Smoke sitt sjunde album “You Hear Georgia” – uppföljaren till det hyllade och Billboardlistade albumet ”Find a Light” som släpptes 2018. Fredag 18 februari 2022 spelar bandet på Münchenbryggeriet i Stockholm med The Steel Woods som förband!


Biljetter släpps fredag 4 juni kl. 09:00 via LiveNation.se

Medlemmarna Charlie Starr, Paul Jackson, Richard Turner, Brit Turner och Brandon Still har genom hela musikkarriären fokuserat på hemstaten Georgias rika musikarv, dess invånare och betydelsefulla platser. Men i samband med att bandet firar 20-årsjubileum i år har deras kärlek för Georgia vuxit sig ännu starkare och djupare. Denna kärlek resulterade i skivan ”You Hear Georgia”. Skivan hittar sitt sound i bandets klassiska sydstatsrock och enligt bandet så låter de tio låtarna precis som de tycker att Georgia känns.

Under deras 20 år som aktiva har bandet åkt på turné tillsammans med namn som ZZ Top, Zac Brown Band och Eric Church. Fyra av deras senaste släppta album har alla nått en topp tio placering på Billboards countrylista, varav ”Holding All The Roses” från 2015 och ”Like An Arrow” från 2016 lyckades landa på en förstaplats.

Även förbandet The Steel Woods är albumaktuella med sin tredje skiva som släpptes tidigare i år. ”ALL OF YOUR STONES” är en hyllning till Jason ”Rowdy” Cope, en av bandets grundare, som gick bort i början av året. Albumet har till syfte att sprida vidare Rowdys vision för bandet och den passion han kände för musik.

Fredag 18 februari 2022 återvänder Blackberry Smoke äntligen till Sverige tillsammans med The Steel Woods som förband!

Datum 2022
Fredag 18 februari – Münchenbryggeriet, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 4 juni kl. 09.00 via LiveNation.se

Blackberry Smoke till Sverige 1

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter