AvengedSevenfold

AVENGED SEVENFOLD + två heta supportakter till Sverige

AvengedSevenfold
Det är nu klart att Avenged Sevenfold kommer åka ut på en stor arenaturné i Europa i höst. Turnén landar i Sverige och på Hovet i Stockholm den 8 november. Med på turnén följer dessutom heta Five Finger Death Punch och Device. Biljetterna släpps tisdag den 28 maj kl 9.00.

Denna turné blir Avenged Sevenfolds första spelningar i Europa sedan deras stora festival- och arenaturné 2011, som bland annat nådde Metaltown i Göteborg.

Avenged Sevenfolds femte album ”Nightmare” sålde guld och gick direkt in på Billboard-listans förstaplats med hitsinglar som ”Nightmare”, ”So Far Away” och ”Welcome To The Family”. I november förra året fick de dessutom en stor hit med ”Carry On”, en låt specialskriven för TV-spelet Call Of Duty Black Ops 2.Så nästan tre år efter deras senaste turné och med ett helt nytt album på gång återvänder alltså Avenged Sevenfold till Sverige i november.

Denna gång har de dessutom med sig Five Finger Death Punch som Special Guest. Detta amerikanska heavy metal-band har växt sig enormt stora senaste åren och är i höst aktuella med inte bara ett, utan två album.

Som om det inte vore nog hänger även Device med som support. Device är Disturbed-sångaren David Draimans nya band som nyligen släppt sitt debutalbum med stor framgång.

Datum
8.11 – Hovet, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 395-495 kr och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.
{youtube}94bGzWyHbu0{/youtube}
{youtube}ZLk75fFXqH4{/youtube}
{youtube}-K1q1pw04Bs{/youtube}

Relaterade artiklar

VIDEOPREMIÄR

VECKANS TOPPNYHETER

VECKANS TOPPVIDEOS

ALLA NYHETER

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019

Följ oss på Facebook!

Rocknytt Topp 20 Pirate Rock

GÅ TILL OMRÖSTNINGEN