VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
AvengedSevenfold

AVENGED SEVENFOLD + två heta supportakter till Sverige

0 Shares

AvengedSevenfold
Det är nu klart att Avenged Sevenfold kommer åka ut på en stor arenaturné i Europa i höst. Turnén landar i Sverige och på Hovet i Stockholm den 8 november. Med på turnén följer dessutom heta Five Finger Death Punch och Device. Biljetterna släpps tisdag den 28 maj kl 9.00.

Denna turné blir Avenged Sevenfolds första spelningar i Europa sedan deras stora festival- och arenaturné 2011, som bland annat nådde Metaltown i Göteborg.


Avenged Sevenfolds femte album ”Nightmare” sålde guld och gick direkt in på Billboard-listans förstaplats med hitsinglar som ”Nightmare”, ”So Far Away” och ”Welcome To The Family”. I november förra året fick de dessutom en stor hit med ”Carry On”, en låt specialskriven för TV-spelet Call Of Duty Black Ops 2.

Så nästan tre år efter deras senaste turné och med ett helt nytt album på gång återvänder alltså Avenged Sevenfold till Sverige i november.

Denna gång har de dessutom med sig Five Finger Death Punch som Special Guest. Detta amerikanska heavy metal-band har växt sig enormt stora senaste åren och är i höst aktuella med inte bara ett, utan två album.

Som om det inte vore nog hänger även Device med som support. Device är Disturbed-sångaren David Draimans nya band som nyligen släppt sitt debutalbum med stor framgång.

Datum
8.11 – Hovet, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 395-495 kr och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.
{youtube}94bGzWyHbu0{/youtube}
{youtube}ZLk75fFXqH4{/youtube}
{youtube}-K1q1pw04Bs{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter