Inför Sweden Rock 2023: Intervju med Steven Rageblad (Joddla med Siv)

Årets upplaga av Sweden Rock Festival går av stapeln 7-10 juni och vi laddar upp med intervjuer med banden som spelar på festivalen. Andreas Östlund har ställt ett par frågor till Steven Rageblad från Joddla med Siv inför deras spelning på festivalen.

Årets upplaga av Sweden Rock Festival går av stapeln 7-10 juni och vi laddar upp med intervjuer med banden som spelar på festivalen. Andreas Östlund har ställt ett par frågor till Steven Rageblad från Joddla med Siv inför deras spelning på festivalen.

Joddla med Siv får väl anses som en del av den skånska musikmyllan. Hur många gånger har bandet varit med och spelat på SRF?
Jag håller stolt med angående skånska musikmyllan och skulle vilja tillägga att vi dessutom är skånsk kulturell modersmjölk för alla människor även norr om Markaryd!
Alltså bara till att börja dia för oinvigda!

Vad är det som gör Sweden Rock så speciellt?
Där finns mycket som är unikt på Sweden Rock i våra ögon, men kanske framförallt den väldigt omhändertagande stämningen och sköna folket. Alla känner sej välkomna å man kan vara den man är! Peace, hugs and rock n roll helt enkelt!

Joddla med Siv har inte direkt sprutat sig ur nya alster, får vi någonsin höra ett nytt album från bandet?
Hahaha…..ja det ska komma ett nytt album…men vi har inte haft något att säga på ett tag och då kan man hålla käften istället!!Vi får plåga folket med dom ca 50 låtar som redan finns!

Vad kan publiken förvänta sig när man får se Joddla med Siv på årets SRF?
Jösses… ja va fan det blir fullt ös rakt igenom. Vi spelar bara 1 tim, brukar spela nästan 2 tim så det är bara till å köra plattan i mattan. Vi hoppas på djävulsk allsång 60 min!!!Vi är supertaggade…å lite nervösa……

Av alla andra band på SRF, vilka vill ni helst se och finns det något band som ni skulle kunna tänka er att ha ett udda men framgångsrikt studioprojekt med?
Där finns hur mycket som helst… men själv så ska jag se Def Leppard och Korpiklaani. Men det är också en go känsla å traska rundor å kolla alla band man inte hört innan men får upptäcka på plats…med en kall öl i handen såklart..å stämningen.. Tjo å skål…samarbete….haha…vi är obildbara å får vara snälla å hålla oss till varandra.

Hur ser resterande delen av sommaren ut med spelningar?
Eftersom vi är vanliga knegare så måste vi ha lite ledigt i sommar så folk kan åka till Mallis, fånga sork samt högtryckstvätta svärmor på gräsmattan mm! Vi gör 4-5 gig till förutom Swedenrock i sommar. Vi tar lite vad som mäktas med för stunden. Helst får det inte vara för långt iväg heller så vi kommer bort å får efterlysas av våra föräldrar i 130-års åldern. Kärringar, ungar, husdjur, flatlöss å restskatt skall också hinnas med!

Vilken speciell hälsning vill du/ni skicka till läsarna ute i landet?
Då hälsar jag till alla å önskar er en grym vecka på Sweden Rock å hoppas ni vill vara med å slå publikrekord framför vår scen!VÄLKOMNA!!! OVER AND OUT ….puss

Sweden Rock Festival går av stapeln i Norje, Sölvesborg 7-10 juni. Deltagande band är Iron Maiden, Mötley Crüe, Def Leppard, Ghost, Deep Purple, Europe, Pantera, Alter Bridge, Gojira, Behemoth, Blue Öyster Cult, Clutch, Airborne, Billy Gibbons, Testament, Wolfmother, Lita Ford, Raised Fist, Skid Row, U.D.O., Symphony X, Monster Magnet, H.E.A.T, Kamelot, Jinjer, TNT, Napalm Death, Mammoth WVH. Katatonia, Threshold, Avatar, Myrath, British Lion, Marduk, Coney Hatch, Angra, Tribulation, Spidergawd, Spiritbox, Mike Tramp och många fler!

Mer info och biljetter: https://www.swedenrock.com/

Joddla Med Siv spelar på Sweden Stage, Lördag 10 juni, kl. 12:15

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER